Tablet2you - Samsung Galaxy Tab A - 2019 - Toetsenbord in leren hoes - T510 - T515 - Zwart - 10.1

€ 32,95
Op voorraad
SKU
30.45.30.01
Functionele accessoire voor Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019)

Werk je regelmatig intensief op je Samsung Galaxy Tab en mis je op dat soort momenten het toetsenbord van je oude laptop?

Dan heeft Tablet2you.nl hier een oplossing voor!

Een fraaie kunstleren case met een mooi vormgegeven toetsenbord die meer doet dan alleen je Samsung Galaxy Tab A  beschermen!

In deze case zit een Bluetooth toetsenbord verwerkt. Deze koppel je in een paar seconden draadloos met je Galaxy Tab A, zodat je 'ouderwets' kan typen op je Galaxy Tab. De map is netjes dicht te vouwen waarbij het toetsenbord gewoon in de hoes blijft zitten. Dit QWERTY toetsenbord geeft optimale bescherming, zodat het toetsenbord in opgevouwen toestand onmogelijk schade toe kan brengen aan je Galaxy Tab A.Verder is het toetsenbord eenvoudig (middels magneten) uit de case te halen. Je kan deze hoes dan als een "normale" hoes gebruiken. Het toetsenbord beschikt over een geïntegreerde accu waar je dagen- zoniet wekenlang mee kun werken.

Een USB kabel wordt meegeleverd waarmee je het toetsenbord op kan laden.

Het toetsenbord is speciaal voor de Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 ontwikkeld en heeft ook speciale toetsen waarmee je de functies van de tablet met één druk op de knop kan bedienen.

Ondanks al deze extra functionaliteit vallen de afmetingen van deze case mee.

Deze hoes is uiteraard iets dikker dan een hoes zonder toetsenbord, maar de hoes is mét toetsenbord maar 3 c.m. dik.

Geschikt voor de volgende modellen Samsung Galaxy Tab A 2019, T510 & T515.