Toetsenbord in leren hoes voor Apple iPad 2017 & 2018, rose goud kleurig

€ 34,95
Op voorraad
SKU
10.50.32.16
Functioneel toetsenbord voor je iPad 2017 & 2018

Werk je regelmatig intensief op je Apple iPad 2017 / 2018 en mis je op dat soort momenten het toetsenbord van je oude laptop?

Dan heeft Tablet2you.nl hier een oplossing voor!

Een fraaie kunstleren case met een mooi vormgegeven toetsenbord die meer doet dan alleen je iPad beschermen!

In deze case zit een Bluetooth toetsenbord verwerkt. Deze koppel je in een paar seconden draadloos met je iPad, zodat je 'ouderwets' kan typen op je tablet. De map is netjes dicht te vouwen waarbij het toetsenbord gewoon in de hoes blijft zitten. Dit QWERTY toetsenbord geeft optimale bescherming, zodat het toetsenbord in opgevouwen toestand onmogelijk schade toe kan brengen aan je iPad.Verder is het toetsenbord eenvoudig (middels magneten) uit de case te halen. Je kan deze hoes dan als een "normale" hoes gebruiken. Het toetsenbord beschikt over een geïntegreerde accu waar je dagen- zoniet wekenlang mee kun werken.

Een USB kabel wordt meegeleverd waarmee je het toetsenbord op kan laden.

Het toetsenbord is speciaal voor de Apple iPad 2017 & 2018 ontwikkeld en heeft ook speciale toetsen waarmee je de functies van de tablet met één druk op de knop kan bedienen.

Ondanks al deze extra functionaliteit vallen de afmetingen van deze case mee. Deze hoes is uiteraard iets dikker dan een hoes zonder toetsenbord, maar de hoes is mét toetsenbord maar 3 c.m. dik.

Kleur: rose goud

Geschikt voor alle modellen Apple iPad 2017 & 2018.