Tablet2you - Apple iPad - 2019 - 2020 - 10.2 - Toetsenbord in leren hoes - Donker blauw

€ 34,95
Op voorraad
SKU
10.60.32.06
Functionele accessoire voor je iPad 10.2

Werk je regelmatig intensief op je Apple iPad en mis je op dat soort momenten het toetsenbord van je oude laptop?

Dan heeft Tablet2you.nl hier een oplossing voor! Een fraaie kunstleren case met een mooi vormgegeven toetsenbord die meer doet dan alleen je iPad beschermen! In deze case zit een Bluetooth toetsenbord verwerkt. Deze koppel je in een paar seconden draadloos met je iPad, zodat je 'ouderwets' kan typen op je tablet. De map is netjes dicht te vouwen waarbij het toetsenbord gewoon in de hoes blijft zitten.

Dit QWERTY toetsenbord geeft optimale bescherming, zodat het toetsenbord in opgevouwen toestand onmogelijk schade toe kan brengen aan uw iPad. Verder is het toetsenbord eenvoudig (middels magneten) uit de case te halen. U kunt deze hoes dan als een "normale" hoes gebruiken. Het toetsenbord beschikt over een geïntegreerde accu waar je dagen- zoniet wekenlang mee kun werken.

Een USB kabel wordt meegeleverd waarmee je het toetsenbord op kan laden. Het toetsenbord is speciaal voor de iPad ontwikkeld en heeft ook speciale toetsen waarmee je de functies van de tablet met één druk op de knop kan bedienen. Ondanks al deze extra functionaliteit vallen de afmetingen van deze case mee.

Deze hoes is uiteraard iets dikker dan een hoes zonder toetsenbord, maar de hoes is mét toetsenbord maar 3 c.m. dik. De case is zo vormgegeven dat alle toetsen, aansluitingen, en de camera van de iPad geheel vrij blijven voor gebruik.

Kleur: donker blauw.

Geschikt voor alle modellen Apple iPad 10.2 uit 2019 en 2020.