Tablet2you.nl - Apple iPad 10.2 - 2019 & 2020 - Toetsenbord in leren hoes - Donker Blauw

€ 34,95
Op voorraad
SKU
10.60.32.06
Toetsenbord in leren hoes voor Apple iPad

Werk je regelmatig intensief op je Apple iPad 10.2 en mis je op dat soort momenten het toetsenbord van een laptop?

Dan biedt deze fraaie kunstleren case de oplossing voor jou, met een mooi vormgegeven toetsenbord die meer doet dan alleen je iPad beschermen! In deze case zit een Bluetooth toetsenbord verwerkt. Deze koppel je in een paar seconden draadloos met je iPad zodat je 'ouderwets' kunt typen. De hoes is netjes dicht te vouwen waarbij het toetsenbord gewoon in de hoes blijft zitten.

Dit QWERTY toetsenbord geeft optimale bescherming, zodat het toetsenbord in opgevouwen toestand bijna onmogelijk schade toe kan brengen aan uw iPad. Verder is het toetsenbord eenvoudig (middels magneten) uit de case te halen. U kunt deze hoes dan als een "normale" smart cover gebruiken. Het toetsenbord beschikt over een geïntegreerde accu waar je dagen- zoniet wekenlang mee kunt werken.

We leveren een USB kabel mee, waarmee je het toetsenbord op kunt laden. Het toetsenbord is speciaal voor de Apple iPad 10.2 2019 ontwikkeld en heeft ook speciale toetsen waarmee je de functies van de iPad met een druk op de knop kunt bedienen.

Ondanks al deze extra functionaliteit vallen de afmetingen van deze case mee. Deze hoes is uiteraard iets dikker dan een hoes zonder toetsenbord, maar de hoes is met toetsenbord maar ongeveer 3 cm. dik. De case is zo vormgegeven dat alle toetsen, aansluitingen, en de camera van de iPad geheel vrij blijven voor gebruik.

Kleur: donker blauw

Geschikt voor: Apple iPad 10.2 - 2019 – A2197 – A2198 – A2200