Tablet2you - Toetsenbord - Notebookcase met verlicht toetsenbord en touchpad voor Apple iPad Air 4 - 10.9 - 2020 - Zwart

€ 64,95
Op voorraad
SKU
10.62.36.01
Uniek toetsenbord voor Apple iPad Air 4 - 2020

Tover je Apple iPad Air 4 10.9 - 2020 om in een MacBook Pro met deze notebook-case van Tablet2you.nl

Het leukste aan deze case is het ontwerp. Het lijkt een MacBook, maar het is een iPad Air 4 met bijbehorende keyboard case.

Ideaal wanneer je veel en langdurig zit te typen op je iPad. D.m.v. deze hardtoch toetsen voelt het aan als werken op een MacBook of iMac. Je krijgt het echte "typegevoel" terug bij deze case. Het aantal aanslagen per minuut zal een stuk hoger zijn dan tijdens het werken met het toetsenbord op je iPad.

Deze unieke accessoire voor je iPad is voorzien van een verlicht toetsenbord (de verlichting is eenvoudig aan en uit te zetten). Verder heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 7 verschillende kleuren toetsenbordverlichting. Tevens is dit unieke toetsenbord voorzien van een touchpad waardoor er nog sneller / makkelijker mee te werken is

Je iPad is snel en eenvoudig in de "deksel" van deze case te klikken. Je krijgt optimale bescherming aan zowel de voor als achterzijde van je iPad. Dus ook een perfecte bescherming tegen vuil, krassen en stoten. Ondanks dat je een fullbody protectie krijgt voor je iPad is de totale dikte van deze notebookcase nog geen 2 c.m. (!!).

Toetsenbord indeling: QWERTY

Type bluetooth: 3.0

Oplaadtijd: 2 uur (opladen van het toetsenbord doe je met de meegeleverde micro usb kabel) Je kan met een compleet opgeladen batterij ca. 180 uur werken.

Kleur: zwart

Geschikt voor alle modellen Apple iPad Air 4 uit 2020.